LED Lygter – Mange fede muligheder

LED Lygter – Mange fede muligheder

29/11/2019 Slået fra Af DeDanske.dk

Når du gerne vil have lygter, der giver dig mange muligheder, så skal valget helt sikkert være LED lygter. Der er flere grunde til dette, og læser du med her, kan du finde ud af hvorfor du skal vælge denne form for lygter. Giv dig god tid, find ud af om lygter med lysdioder er noget for dig – og begynd så at bruge dem.

Holdbarhed, strømforbrug, RA-værdi og meget mere

LED photoNår du skal vælge en ny lygte, kan der være flere forskellige parametre, der spiller ind og her finder du flere grunde til at netop LED lygter er det rigtige valg. Læs med her, hvor du finder de mange gode grunde, så du bliver sikker i dit valg. Holdbarhed på LED lygter, er en af de første grunde til at vælge netop denne type lygter. De kan holde i op til 50 år, hvor der ikke er andre typer af lygter, der har lyskilder som bare kommer i nærheden af dem. Det er en de egenskaber, som står mest klart, når du skal vælge mellem lygter med lysdioder og andre former for lommelygter.

En anden faktor er den lysgengivelse, der kommer fra dioderne, hvor der er mulighed for at få en RA-værdi på op til 95, hvor 100 er den maksimale værdi. Når du har en værdi på 100, så har du en værdi, som er lig med almindelig dagslys. Sammenligner du for eksempel med sparepærer og lysstofrør, hvor værdien er på 80-85 RA, får du med LED lygter en meget bedre lysgengivelse. Strømforbruget med LED lygter, er også meget lav, når du sammenligner med andre lygter. Det giver endnu et økonomisk belæg for at vælge denne form for lygter, hvor du kan bruge det samme batteri i lygten i meget længere tid, end det vil gøre med mange andre lygter. Når først du har prøvet en LED lygte – ved du at det er det rette valg.

Hvor finder du LED lygter

Når du skal i gang med at lede efter LED lygter, så vil det være helt naturligt at bruge nettet, hvor du kan finde et stort og bredt udvalg af spændende lygter, der bruger dioder. Med det store udvalg på nettet, har du også let ved at finde den eller de LED lygter, du har behov for. Vil du have lygter med gode dioder, der kan holde i mange år, der giver dig et rigtigt godt lys, der har et lavt strømforbrug og meget meget mere – så er det helt sikkert LED lygter du skal søge efter.