Tøj til den travle hverdag

Tøj til den travle hverdag

05/01/2021 Slået fra Af Tøffel

Jumpsuits: den nemme, men smarte løsning

Uanset om du er en travl business woman eller er hjemmegående med 3 børn, så skal det ofte gå hurtigt, når man skal sammensætte dagens outfit. Man har måske ikke tiden til at udvælge sine items og finde ud af hvad går med hvad. Vi har løsningen: jumpsuits. Det er både super flot, komfortabelt og moderigtigt. Jumpsuits findes i mange forskellige modeller, både med korte- og lange bukseben, i et formelt look og det mere casual look. Der er simpelthen en jumpsuit til enhver anledning og personlighed.

Jumpsuits til det mere afslappede look

For et par år tilbage havde jumpsuits sin storhedstid, men det forsvandt derefter fuldstændig fra gadebilledet, men nu er de tilbage – mere populære end nogensinde. De kan redde enhver tøjkrise og er ofte den nemme og stilfulde løsning for den modebevidste og travle kvinde. Der findes mange jumpsuits i forskellige materialer og modeller. Til hverdagen, så prioriterer man komfort mere end førhen. Derfor har vi fundet nogle lækre jumpsuits, som er utrolig bløde og virkelig behagelige at have på. Jumpsuits fra Liberté kommer i mange forskellige farver og mønstre, så det behøver skam ikke være kedeligt, at gå komfortabelt klædt.

En jumpsuit er perfekt til badeturen, hvor du kan have badetøjet med indenunder

Jumpsuits til de formelle lejligheder

Jumpsuits kan dog bruges til meget mere end et hverdagslook. Med de rigtige accessories, så kan et jumpsuit sagtens bruges til mere formelle lejligheder også. Der findes virkelig mange stilfulde jumpsuits med forskellige snit og look, så der med garanti er den perfekte jumpsuit til lige det arrangement, som du skal til. Især jumpsuits fra Soya Concept og Ichi er virkelig stilfulde, samtidig med at de er behagelige at have på. Tilsæt et par fine støvler til og en taske fra Re:Designed og du er klar til fest!

Tilsæt nogle accessories til din jumpsuit og du er klar til fest

Jumpsuits til sommerens fester

Jumpsuits med korte ben ser vi i stor grad efterspørgsel på om sommeren og vi er sikker på at sommeren 2021 bliver ingen undtagelse. De er perfekte udover badetøjet til strandturen, men også til shoppingturen med veninderne. Du kan både få dem med korte- og lange ærmer og det bedste er, at de kommer i de flotteste blomsterprint og mønstre, som virkelig kan pifte hele looket op. Du behøver ikke sammensætte meget mere end en flot jumpsuit og et par sandaler, og så er du sommerklar.